Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu reippaaseen joukkoon ja haasta ystäväsi mukaan terveystalkoisiin.

Terveys on pieniä, arkisia tekoja ja valintoja. Valitse Porraspäivien aikana 4.–10.11.2019 portaat hissin sijaan.

Etunimi*
Sukunimi*
Työpaikka
Paikkakunta*
Sähköpostiosoite*
Ilmoitan työyhteisöni mukaan Porraspäiviin
Osallistun Porraspäiviin yksityishenkilönä
Minulle saa lähettää työhyvinvointipostia
Haluan sähköpostiini muistutuksen
Haastan myös ystäväni mukaan Porraspäiviin!
Haastan ystäväni mukaan porraspäiviin
Kirjoita haastettavien ystäviesi sähköpostiosoitteet alla oleviin kenttiin ja haasta heidät mukaan hyvinvointitalkoisiin!
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti

Esikatsele viestiä

Ajankohtaista

Tule testaamaan helposti oma fyysinen kuntosi!

11.5.2017

Aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan. Mitä mahtavin ajankohta Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueelle, joka parhaillaan kiertää Suomea.

Työyhteisöille suunnattu Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue kiertää parhaillaan Suomea. Seitsemän viikon aikana rekkaan rakennettu kuntotestiasema vierailee eri puolilla Suomea. Rekan lämpimissä sisätiloissa tarjotaan helposti, hikoilematta ja arkivaatteissa tehtävät kuntotestit, jotka kertovat kehonkoostumuksesta, kestävyyskunnosta ja puristusvoimasta. Testit kestävät noin 20 minuuttia/hlö ja oma paikka testeihin suositellaan varattavaksi etukäteen.

Aloita oma matkasi kohti hyvinvointia ja jaksamista helpolla kropan ja kunnon alkukartoituksella. Kurkkaa rekkakiertueen aikataulu ja varaa paikkasi maksuttomiin Kehon kuntoindeksi -testeihin. Kutsu mukaan myös työporukkasi. Mikäli työyhteisöstänne testeissä käy 15 henkilöä tai enemmän, työyhteisönne voi tilata maksuttoman työyhteisöraportin eli koosteen kaikista tuloksistanne. Raportissa annetaan myös tulosten pohjalta ehdotuksia, kuinka edistää työntekijöiden hyvinvointia jatkossa.

Lue lisää kampanjasta ja rekkakiertueelta www.matkahyvaankuntoon.fi

 
X

Ota askel terveyteen!

Minä aion ottaa askeleen terveyteen ja olla mukana valtakunnallisissa Porraspäivissä 4.–10.11.2019. Valitse sinäkin viikon ajan portaat hissin sijaan ja haasta työkaverit hyvinvointitalkoisiin. Lue lisää kampanjasta, tulosta maksuttomia materiaaleja, ideoi tempaus omalle työpaikallesi ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi/

Porraspäiviä toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Pieni hengästyminen piristää päivää!