Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu reippaaseen joukkoon ja haasta ystäväsi mukaan terveystalkoisiin.

Terveys on pieniä, arkisia tekoja ja valintoja. Valitse Porraspäivien aikana 4.–10.11.2019 portaat hissin sijaan.

Etunimi*
Sukunimi*
Työpaikka
Paikkakunta*
Sähköpostiosoite*
Ilmoitan työyhteisöni mukaan Porraspäiviin
Osallistun Porraspäiviin yksityishenkilönä
Minulle saa lähettää työhyvinvointipostia
Haluan sähköpostiini muistutuksen
Haastan myös ystäväni mukaan Porraspäiviin!
Haastan ystäväni mukaan porraspäiviin
Kirjoita haastettavien ystäviesi sähköpostiosoitteet alla oleviin kenttiin ja haasta heidät mukaan hyvinvointitalkoisiin!
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti

Esikatsele viestiä

Ajankohtaista

Porraspäivien osallistujakyselyn tuloksia

24.11.2016

Tänä vuonna toteutimme ensimmäistä kertaa Porraspäivien historiassa osallistujakyselyn. Kysely lähetettiin noin 400:lle kampanjaan osallistuneelle työyhteisölle ja saimme yli 200 vastausta, upeaa! Porraspäiviä vietettiin marraskuun toisella viikolla ympäri Suomen.

Osallistujakyselyn kautta halusimme kartoittaa Porraspäivien tavoittavuutta, viestintää ja materiaalien käyttöä työyhteisöissä.

Kyselymme mukaan noin puolet osallistuneista olivat olleet mukana Porraspäivissä aikaisemmin ja toinen puolikas oli ensikertalaisia. Osallistuneista työyhteisöistä valtaosa oli pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Suurin osa osallistuneista sai tiedon Porraspäivistä sähköpostitse, Porraspäivien verkkosivuilta tai uutiskirjeestä. Myös Porraspäivien radiomainos tavoitti kuuntelijoita laajalti. Materiaaleista selkeästi suosituimpia olivat kannusteet ja julisteet. Myös valmiita tiedotteita hyödynnettiin ahkerasti introissa, sähköposteissa ja verkkosivuilla joko valmiina tai omaan tyyliin räätälöityinä.

Osallistujakyselyn avulla halusimme lisäksi selvittää, millaista työhyvinvoinnin toimintaa työyhteisöissä järjestettiin Porraspäivien yhteydessä sekä millaista toiminta yrityksissä yleisestikin on.

Erilaisten kampanjaviikon tempausten ideointiin oli tartuttu. Työyhteisöissä järjestettiin muun muassa askelseurantaa, haastekisoja, taukojumppaa, kävelykokouksia, liikuntaneuvontaa ja työhyvinvoinnin eri aihepiirejä käsitteleviä luentoja. Osallistujakyselyn vastausten perusteella voidaan todeta, että Porraspäivien kaltaiset kampanjat saavat yksilöt kiinnittämään enemmän huomiota omaan aktiivisuuteen ja hyvinvointiin työssä, mutta myös vapaa-ajalla.

Vastauksissa näkyi monipuolisia esimerkkejä siitä, millaista työhyvinvointia edistävää toimintaa työyhteisöissä järjestetään ympäri vuoden. Esille nousivat erityisesti tyhy-päivät sekä erilaiset liikuntaan, arjen aktiivisuuteen ja elämäntapoihin liittyvät kampanjat, haasteet ja tempaukset.

Porraspäivät tulevat taas ensi vuonna – siihen asti muista valita päivittäin portaat!

 
X

Ota askel terveyteen!

Minä aion ottaa askeleen terveyteen ja olla mukana valtakunnallisissa Porraspäivissä 4.–10.11.2019. Valitse sinäkin viikon ajan portaat hissin sijaan ja haasta työkaverit hyvinvointitalkoisiin. Lue lisää kampanjasta, tulosta maksuttomia materiaaleja, ideoi tempaus omalle työpaikallesi ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi/

Porraspäiviä toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Pieni hengästyminen piristää päivää!