Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu reippaaseen joukkoon ja haasta ystäväsi mukaan terveystalkoisiin.

Terveys on pieniä, arkisia tekoja ja valintoja. Valitse Porraspäivien aikana 4.–10.11.2019 portaat hissin sijaan.

Etunimi*
Sukunimi*
Työpaikka
Paikkakunta*
Sähköpostiosoite*
Ilmoitan työyhteisöni mukaan Porraspäiviin
Osallistun Porraspäiviin yksityishenkilönä
Minulle saa lähettää työhyvinvointipostia
Haluan sähköpostiini muistutuksen
Haastan myös ystäväni mukaan Porraspäiviin!
Haastan ystäväni mukaan porraspäiviin
Kirjoita haastettavien ystäviesi sähköpostiosoitteet alla oleviin kenttiin ja haasta heidät mukaan hyvinvointitalkoisiin!
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti
Ystävän sähköposti

Esikatsele viestiä

Ajankohtaista

Vielä mahdollisuus maksuttomiin kuntotesteihin

3.10.2016

Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue on edennyt syksyn osalta jo kahdelle viimeiselle viikolle. Vielä on tämän syksyn osalta mahdollisuus testauttaa oma kunto maksutta helposti ja hikoilematta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Työikäisille suunnattu Matka hyvään kuntoon -rekkakiertue on ollut todella suosittu. Oma kunto testataan rekan lämpimissä sisätiloissa Kehon kuntoindeksi -testeillä.  

Viikko- ja päiväennätykset ovat paukkuneet jo kertaalleen ja jo nyt on selvää, että tällä kiertueella testataan enemmän suomalaisia työikäisiä, kuin millään aiemmalla vastaavalla kiertueella.

Viime viikolla testattiin Pietarsaaressa kiertueen 10 000. osallistuja. Lahdessa saavutettiin hieno yli 700 testatun päivä ja muutenkin Päijät-Hämeessä osallistumisaktiivisuus oli kiertueen vilkkainta, kun koko viikon aikana testeissä kävi yli 2 700 päijäthämäläistä. Iso kiitos kaikille testirekassa jo vierailleille! Toivottavasti matkaeväiksi jäi kiinnostavia tuloksia omasta kunnosta ja intoa ja motivaatiota pieniin elämäntapamuutoksiin.

Tällä viikolla rekkakiertue vierailee Varsinais-Suomessa, Raisiossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Ensi viikolla vietetään syksyn kiertueen päätöstä Satakunnassa Porissa, Harjavallassa ja Raumalla.

Mukaan ehtii siis mainiosti vielä! Varaa paikkasi tapahtumiin ja tuo mukaan työkaverisikin! :)

 
X

Ota askel terveyteen!

Minä aion ottaa askeleen terveyteen ja olla mukana valtakunnallisissa Porraspäivissä 4.–10.11.2019. Valitse sinäkin viikon ajan portaat hissin sijaan ja haasta työkaverit hyvinvointitalkoisiin. Lue lisää kampanjasta, tulosta maksuttomia materiaaleja, ideoi tempaus omalle työpaikallesi ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.porraspaivat.fi/

Porraspäiviä toteuttaa Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Pieni hengästyminen piristää päivää!